• 1banner_logo.jpg
 • 3zld.jpg
 • 5fekete.jpg
 • 8vrsszem.jpg
 • 11Developok.jpg
 • 12konica_dev.jpg
 • 12konica_develop.jpg
BÉRLETI MEGOLDÁSOK
Rendkívül népszerű üzemeltetési forma, hiszen ez a legegyszerűbb konstrukció:

 • előre tervezhető költség,
 • a bérleti díj teljes összegben költségként elszámolható,
 • nincs váratlan nagy kiadás, mindig üzemszerű állapotban van a berendezés.

 Extra MEGOLDÁSAINK 
Cégünk saját fejlesztéseivel egyedi megoldásokat kínál        jelentős költségmegtakarításal:
 • Proximity kártyás azonosítással, nyomatfigyelés
 • Kíbővített Fax kezelési megoldások   Fejlett iratkötési technikák, gerinctűzés, hajtogatás


GAZDASÁGOS ÜZEM
Fénymásolók – nyomtatók karbantartása teljeskörű üzemeltetési megállapodás keretében.Az átalánydíjas szerződés tartalmazza:
 • a rendszeres karbantartást, hirtelen meghibásodás esetén az azonnali szervizt,
 • a kiszállási díjakat, valamint a toner, fényhengert, alkatrészek a tisztító- és kenőanyagok költségét.
SZERVIZ
Cégünk a Konica Minolta Magyarország, Hivatalos Márkaszakszervizeként a Konica Minolta termékek teljeskörű szervizelésén túl Canon, Samsung, Xerox fénymásolók és nyomtatók szervizelését is vállaljuk.
 • Márkakereskedői szakértelem
 • Eredeti alkatrészek, és szervíz anyagok

Új színes multifunkciós berendezések a Konica Minolta kínálatában: bizhub C454e és C554e

c454A 2013. márciusában bemutatkozó bizhub C224e, C284e és C364e továbbfejlesztett színes multifunkciós berendezések a két nagyobb bizhub C454e és C554e testvérmodellel kiegészülve immáron teljes termékcsaládot alkotnak. A bizonyítottan kiemelkedő bizhub termékvonal új tagjait egyszerűbb üzemeltetés, a felhasználási igényeknek megfelelő rugalmas testreszabhatóság, valamint számos okos funkció teszik még vonzóbb választássá. A közepes- és nagy méretű munkacsoportok, osztályok számára kifejlesztett bizhub C454e és C554e robosztus kommunikációs központként ideális választások a termelékenységet és költséghatékonyságot egyaránt szem előtt tartó vállalatok számára.


Az intuitív kezelőfelületnek, valamint a 9 hüvelykes kapacitív érintőkijelzőnek köszönhetően a berendezések használata ugyanolyan egyszerű és szórakoztató, mint az okostelefonoké, vagy tableteké. A felhasználóknak többé nem szükséges bonyolult menürendszereket és átláthatatlan funkciókat tanulmányoznia, a testre szabható kezelőfelületen a leggyakrabban használt munkafolyamatok egy érintéssel elérhetőek. Az egyes funkciók kedvencekbe rendezésével a felhasználók minden eddiginél könnyebben és gyorsabban férhetnek hozzá az eszközök erőforrásaihoz, mellyel az irodák értékes időt takaríthatnak meg.

A további hardveres fejlesztéseknek köszönhetően a bizhub C454e és C554e modellek üzemi- és készenléti energiaszükségletét sikerült tovább csökkenteni, amely a környezeti terhelés csökkentése mellett az irodák számára jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Az új okos funkciók a bizhub C454e és C554e modelleket ideális megoldásokká teszik a közepes- és nagy méretű vállalatok dokumentumkezelési feladatainak ellátására. A továbbfejlesztett szkennelési funkcióknak köszönhetően a felhasználók a beolvasott dokumentumokat közvetlenül Word vagy Excel formátumba menthetik, amellyel jelentős időt takaríthatnak meg, hiszen nincs szükség kézi konvertálásra.

Köszönhetően a flexibilis papírkezelésnek, a számos nyomathordozó támogatásának, a sokrétű és változatos finishelési lehetőségeknek, a bizhub C454e és C554e segítségével számos olyan munka kivitelezhető irodán belül is, amelyet korábban csak külső nyomdaipari partner tudott elvégezni. Ez jelentős költség- és időmegtakarítást eredményez az üzemeltetők számára.

„A bizhub C454e és C554e irodai berendezésekkel sikerült kiforrott rendszerekkel bővíteni idei termékvonalunkat. A intuitív kezelőfelületnek, az új okos funkcióknak, vagy a környezetbarát megoldásoknak köszönhetően az ügyfeleinknek minden eddiginél hatékonyabb megoldást kínálhatunk a mindennapos dokumentumkezelési feladatok elvégzésére.” - Stefan Herrmann, Termékmenedzser, Irodai nyomtatás üzletág, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH.

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.