• 1banner_logo.jpg
 • 3zld.jpg
 • 5fekete.jpg
 • 8vrsszem.jpg
 • 11Developok.jpg
 • 12konica_dev.jpg
 • 12konica_develop.jpg
BÉRLETI MEGOLDÁSOK
Rendkívül népszerű üzemeltetési forma, hiszen ez a legegyszerűbb konstrukció:

 • előre tervezhető költség,
 • a bérleti díj teljes összegben költségként elszámolható,
 • nincs váratlan nagy kiadás, mindig üzemszerű állapotban van a berendezés.

 Extra MEGOLDÁSAINK 
Cégünk saját fejlesztéseivel egyedi megoldásokat kínál        jelentős költségmegtakarításal:
 • Proximity kártyás azonosítással, nyomatfigyelés
 • Kíbővített Fax kezelési megoldások   Fejlett iratkötési technikák, gerinctűzés, hajtogatás


GAZDASÁGOS ÜZEM
Fénymásolók – nyomtatók karbantartása teljeskörű üzemeltetési megállapodás keretében.Az átalánydíjas szerződés tartalmazza:
 • a rendszeres karbantartást, hirtelen meghibásodás esetén az azonnali szervizt,
 • a kiszállási díjakat, valamint a toner, fényhengert, alkatrészek a tisztító- és kenőanyagok költségét.
SZERVIZ
Cégünk a Konica Minolta Magyarország, Hivatalos Márkaszakszervizeként a Konica Minolta termékek teljeskörű szervizelésén túl Canon, Samsung, Xerox fénymásolók és nyomtatók szervizelését is vállaljuk.
 • Márkakereskedői szakértelem
 • Eredeti alkatrészek, és szervíz anyagok

Továbbfejlesztett színes multifunkciós berendezésekkel bővítette kínálatát a Konica Minolta

c224eA folyamatos innováció és a kiváló minőségű termékek mellett a Konica Minolta fontosnak tartja berendezései folyamatos fejlesztését, új funkciókkal való ellátását. A bizhub C224e, C284e és C364e színes multifunkciós berendezésekkel számos területen történt előrelépés az elődmodellekhez képest. A bizonyítottan kiemelkedő bizhub család új tagjait egyszerűbb üzemeltetés, a felhasználási igényeknek megfelelő rugalmas testreszabhatóság, valamint számos okos funkció teszik még vonzóbb választássá az irodák számára.

Felejtse el a bonyolult menüpontokat és a nehézkes vezérlést! Az intuitív érintőkijelzőnek köszönhetően a felhasználók egyszerű mozdulatokkal érhetik el a legfontosabb funkciókat, így az okostelefonokhoz és a tabletekhez hasonlóan nem csak könnyebbé, de szórakoztatóbbá is válik az eszközökön végzett munka.

A kezelőfelület testre szabásával a felhasználók a munkájukhoz szükséges funkciókat még gyorsabban el tudják érni, így nem szükséges összetett menüpontokat használni. Az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetően a felhasználók minden eddiginél könnyebben és gyorsabban férhetnek hozzá a berendezések erőforrásaihoz, amellyel az irodák értékes időt takaríthatnak meg.

A további hardveres fejlesztéseknek köszönhetően a bizhub C224e, C284e és C364e minden eddiginél kisebb energiafogyasztással rendelkezik, amely jelentős költségcsökkentést eredményez az üzemeltetés során a felhasználási módtól függetlenül. A hatékonyság további növelése érdekében a készenléti mód energiaszükségletét szintén jelentős mértékben csökkentették a mérnökök. A környezetbarát működésnek köszönhetően az új berendezések minden szempontból ideális választások a környezetükért felelősséget vállaló cégek számára.

Az új okos funkciók a bizhub C224e, C284e és C364e modelleket ideális megoldásokká teszik a közepes- és nagy méretű vállalatok dokumentumkezelési feladatainak ellátására. A továbbfejlesztett szkennelési funkcióknak köszönhetően a felhasználók a beolvasott dokumentumokat közvetlenül Word vagy Excel formátumba menthetik, amellyel jelentős időt takaríthatnak meg, hiszen nincs szükség kézi konvertálásra.

„Az új bizhub C224e, C284e és C364e modellekkel ismét sikerült továbbfejlesztenünk legsikeresebb berendezéseinket. Az egyszerű kezelhetőségnek, az okos funkcióknak, a szabadon alakítható kezelőfelületnek valamint a kiemelkedő környezetbarát működésnek köszönhetően az új eszközök minden szempontból megfelelnek ügyfeleink elvárásainak, miközben tovább növelik a napi munkafolyamatok produktivitását.” – nyilatkozta Stefan Herrmann, termékmenedzser, irodai nyomtatás üzletág, Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.