bizhub 363

PDFNyomtatásÍmél
Többfunkciós berendezési, a bizhub 363 a modern irodák dokumentumkezelési igényeit teljes mértékben kielégítik. Egyszerre kínálják a kíváló minőségű másolást, a gazdaságos nyomtatást és a gyors szkennelést.
36 lap/perc nyomtatási és másolási sebesség, kiemelkedő 70 lap/perc szkennelési sebesség.
Leírás

Új fekete-fehér berendezések színes szkennelési funkcióval

Mint multifunkciós berendezések, másolásra, nyomtatásra, szkennelésre és faxolásra is egyaránt használhatók, rendkívül egyszerű kezelhetőséggel párosítva. Kompakt és stílusos kialakításuk révén a nem nagy helyet igénylő berendezések az iroda vonzó elemeként foglalnak helyet. A fekete-fehér multifunkciós készülékek komplett irodai szolgáltatást nyújtanak, a legújabb technológiákat alkalmazva, ide értve a színes szkennelést, további számos kényelmi funkciót garantálva, mindamellett, hogy gazdaságosan üzemeltethetők!

Rendkívül egyszerű kezelhetőség:

A bizhub 363 multifunkciós készülékekkel egyszerűen és kényelmesen végezhetőek a mindennapi dokumentum előállítási folyamatok. A felhasználóbarát érintőképernyős kijelző nemcsak dönthető, hanem forgatható is. A nyomtatási előnézet funkció és a miniatűrök által lehetőség van a nyomtatás előtti ellenőrzésre, ezzel is csökkentve a hibázásilehetőségeket.

Környezetbarát Simitri HD TM toner:

Az alacsony energiafogyasztás nagy részben a Konica Minolta egyedülálló fixálási technológiájának köszönhető. A Simitri HD TM polimerizálttoner alacsony hőmérsékleten is megolvad, amely minimalizálja a felmelegedési periódust miközben az energiafelhasználás hatékonysága maximalizálódik. Ugyanakkor a Simitri HD TM toner polimerizálási folyamatakisebb hatással van a környezetre mint a hagyományos tonerek előállítása. Az apró és egyenletes méretű, viasztartalmú részecskékkela Simitri HD TM polimerizált tonerrel kiváló minőségű nyomatok érhetőkel: borotvaéles vonalak, kristálytiszta betűk, élénk színek, nyomat-illetveszíntartósság. Mindez környezetbarát módon.

Széleskörű szkennelési megoldások:

Az új berendezések nemcsak fekete-fehér, de kiváló színes szkennelési tulajdonságokkal rendelkeznek, mellyel az információk megosztása nemcsak egyszerűvé, de gyorssá (max. 70 kép/perc) is válik. A készülékekkellehet email címre, FTP-re, SMB-re vagy éppen felhasználói fiókba is egyaránt szkennelni. A szkennelési formátumok között szerepel a PDF, kompakt PDF, XPS, kompakt XPS, valamint a TIFF és a JPG. Továbbá flexibilis megoldásként hozható fel az USB pendrive-ra történő direkt szkennelés, mellyel idő spórólható meg, nincs szükség arra, hogya PC-hez visszamenjünk.A felhasználói azonosítással kombinálva, elérhetővé válik a Scan to Me és a Scan to Home funkció, melyek biztosítják, hogy a szkennelt anyag kizárólag a saját email címre vagy a regisztrált PC mappába kerüljön a lehető leggyorsabb módon.

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.