bizhub c360

PDFNyomtatásÍmél
A bizhub modellek biztonsági megoldásai biztosítják a felhasználók számára az adatok és a bizalmas információk biztonságát.
Leírás

A mindentudó kollégák

Megjelenésben jeles:

Az innovatív InfoLine dizájn nemcsak a könnyű felhasználhatóságot teszi lehetővé, hanem az összes bizhub modellt a divatos megjelenésnek köszönhetően egy vonzó

központi elemmé teszi bármilyen vállalati környezetben.

Hatékonyság:

- Továbbfejlesztett nyomtatási, szkennelési, faxolási és box funkciónak köszönhetően a mindennapi kommunikációs folyamatok racionalizálhatók, idő megtakarítást és teljes mértékű irodai hatékonyságot eredményezve.
- PageScope szolgáltatások széles kínálatával könnyen automatizálhatóak atelepítési eljárások, könnyen ellenőrizhető a gépek állapota, valamint hatékonyeszközkezelés valósítható meg.
- A bizhub C353 lehetővé teszi az USB eszközre történő közvetlen szkennelést, valamint az USB eszközről történő közvetlen nyomtatást.

Páratlan felhasználói fiók szolgáltatások:

Az egyedülálló felhasználói fiók (User Box) funkció tökéletes és hatékony információtárolást és kezelést tesz lehetővé a belső merevlemez segítségével.Széleskörű szkennelési lehetőség: A bizhub C353 alapvető szkennelési tulajdonságai közé tartoznak,az e-mailre, FTP-re, SMB-re és „box”-ba történő szkennelés, a következőszkennelési formátumokat biztosítva: többlapos PDF vagy XPS, JPG és TIFF.

Kommunikatív nyomtatás:

- Poszter mód - mellyel óriás méretű plakátok készíthetők el maximum16 db A3-as lapból.

- Praktikus egymásra másolás (image overlay) funkció.

- Egyedülálló banner nyomtatás funkció- maximum 1,2 m hosszúságban, gyorsan és egyszerűen.

- Speciális fekete-fehér funkció - mellyel a nyomtatás még akkor is lehetséges, ha a színes toner kifogyott.

- Automatikus színfelismerés - biztosítja, hogy csak a tényleges színes dokumentumok legyenek színes technológiával nyomva.

- Automatikus papír kiválasztás - segítségével elkerülhető a helytelen formátumra történő nyomtatás.

- Simitri High Definition (HD) festék - az apró és egyenletes méretűfestékrészecskékkel, a Konica Minolta Simitri R HD egy teljesen új színes világba enged betekintést az irodai felhasználók részére. A bizhub C353 rendelkezik egy festéktakarékos funkcióval, mellyel 50%-os megtakarítás is elérhető, így nagy mértékben hozzájárul a költséghatékonysághoz.

Megbizható biztonság:

A bizhub modellek biztonsági megoldásai biztosítják a felhasználók számára az adatok és a bizalmas információk biztonságát. A szigorú biztonsági normákat betartva a bizhub C353 az „Általános Kritériumok” (Common Criteria) által tanusított irodatechnikai termék, mely teljes mértékben megfelel a legújabb ISO 15408 EAL3 előírásoknak.

Biometrikus azonosítás:

A Konica Minolta biometrikus hitelesítést fejlesztett ki: biometrikus azonosítás, egyedileg azonosítja az ujj tulajdonosát. Ez hatékonnyá és biztonságosabbá teszi az autentikációt, és kiemelendő, hogy ezután nincs szükség különböző jelszavak memorizálására sem.

CS Remote Care:

A távfelügyeleti rendszer segít az irodai berendezéseket felügyelni, így azok megbízhatóbban müködnek, miközben a nem várt leállások minimalizálhatók.

Windows támogatás:

Biztosítja az egyszerű telepítést DPWS-en (Device Profile Web Services) keresztül, valamint az XPS file-ok közvetlen szkennelését és nyomtatását.

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.