Kyocera ECOSYS M2035dn

PDFNyomtatásÍmél
Többfunkciós A/4-es berendezés, 35 lap/perc nyomtatási és másolási sebesség.
Leírás

Teljeskörű kommunikáció sokoldalúsággal párosítva

Általánosságban:

A Kyocera legújabb A4-es méretű multifunkciós fénymásoló gépe az ECOSYS M2535dn és az M2035dn típus. Az M 2535 és M 2035 típusok a kyoceráknál a már megszokott környezetbarát, megbízható, és a kerámia technológiával készülő hatékony, és egyben gazdaságos működésű multifunkciós fénymásolói. Az M 2535 másológép gyors, 35 oldal/ perc tempóval készíti a másolatokat vagy a nyomatásokat, és már alap felszereltségben nyújtja mind azt a szolgáltatást, amit a konkurens márkáknál kiegészítők beszerzése után. A szolgáltatásaival és terhelhetőségével minden irodában megállja a helyét. Alapból lehet helyi nyomtató USB 2.0-s csatlakozáson keresztűl, vagy hálózatba kötve akár az egész iroda közös nyomtatója is. A szkenneléshez 100 név tárolható a memóriájában, ami a gyorsgombokkal könnyű elérhetőséget biztosít a gördülékeny munkamenethez. A hatékonyságát teszi teljessé a kétoldalas másolás, szkennelés és nyomtatás képessége, illetve a hálózatos fax funkciója.

 
• 35 oldal/ perc sebességel dolgozik, Sebessége megfelel a mai kor igényeinek, de az ára alacsony és a mérete kicsi.
• másol, nyomtat, szkennel, faxol. Négy készülék helyett csak ezt az egyet kell elhelyezni az irodában.
• Privát nyomtatás. Memória bővítés mellett lehetséges, hogy a nyomtató csak akkor nyomtassa ki a dokumentumot, amikor a készüléken beírja a személyes kódját. Ebben az esetben nem fog illetéktelen kezekbe kerülni a nyomtatás.
• kétoldalas másolás, nyomtatás, szkennelés. Papírtakarékosan lehet vele készíteni a fénymásolást, nyomtatást , de még a kétoldalas lapok szkennelése sem gond.
• lapadagolóval akár 35 oldal/perc beolvasás. Pillanatok alatt elindítható a másolás, és rövid idő alatt sok oldalt be tud szkennelni. Ezt a sebességet szeretni fogják.
• USB tárolóra szkennelés. Rugalmasan , a dokumentumait akár egy "Pendrive"-on viheti magával és számító gépet sem kell bekapcsolani ehhez.
• USB tárolóról nyomtatás. "Pendrive"-on hozott iratait pillanatok alatt papírra vetheti, és még számító gép sem kell hozzá.
• Air Print támogatás. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül, nyomtatómeghajtó, vagy alkalmazás telepítése nélkül nyomtathassanak dokumentumokat, fotókat, képeket iPad, iPhone, vagy iPod touch eszközeikről.
• Háttérvilágitós kijelző. Az M 2535-ös multifunkciós gépet minden fényviszony mellett gondtalanul használhatják, mert a kijelzőn megjelenő beállítások, üzenetek mindig jól láthatóak lesznek. Sőt a kijelző nyelvezete Magyar is lehet.
• megbízható működés. Az M2535 és az M2035 másológépek irodai használatra lettek tervezve. A garancia idő lejárta után is még évekig elégedett lesz ezzel a másológéppel.
• olcsó üzemeltetés. Az A4-es másológépek közül az egyik legolcsóbb fenntartású. Sok konkurens márkát magamögé utasít a lapköltségével.
• induló festék. Az M2535 és az M2035 típusok 3600 oldalra elegendő induló festékkel kerülnek forgalomba. Ez 7 csomag A4-es papírhoz elegendő festékmennyiség.

Hírlevél

E-mail cím:*
Név:*

Kapcsolat

Konwex Irodatechnika Kft.
5000 Szolnok, Mátyás Király u. 4.
Tel.: (56) 420-752, Fax: (56) 410-752  

Konwex Irodatechnika Kft.
1096 Budapest, Sobieski J. u. 15.
Tel.: (70) 321-1487

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.